Menu
Your Cart
A felhasználó élmény javítása érdekében, oldalunkon ”Sütiket” helyeztünk el. Az oldal használatával ezek automatikusan elfogadásra kerülnek. Kattints az OK-ra a sáv bezárásához.

Képbirodalom - About Us

Képbirodalom - VászonképekÜdvözlünk a Képbirodalom webáruházban!

Magyar, kézműves, egyedi vászonképek, tartós minták és tökéletes minőség. Ez az, amit tőlünk kapsz.
Csodálatos színek és hosszantartó élmény, akár sajátrészre vagy ajándéknak.
"www.kepbirodalom.hu"

Mitől vagyunk mi másak mint a többi hasonló webáruház? Nos elsősorban a minőség az, ami megkülönbözteti az kepbirodalom.hu-t a többiektől.

Mi nem árulunk Kínai vagy egyéb ázsiai nulla minőségű anyagokból készült termékeket.
Nem fogunk Tőled elkérni 25-35 ezer Ft-ot egy megkérdőjelezhető minőségű képért.

A képbirodalom webáruház mögött egy Magyar tulajdonú, családi vállalkozás áll.

Termékeinket mi magunk gyártjuk, keretezzük, festjük stb. A mintákat szintén mi magunk, itt Magyarországon készítjük és helyezzük rá a termékekre.

A minőség mellett fontos szerepet kap a környezetünk védelme is, hiszen a mintákhoz szükséges anyagok mind antiallergén és környezetbarát összetevőket tartalmaznak.

És persze a garancia nálunk nem kérdés, minden termékünkre 100% tartós garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha a vásárlástól számított 12 hónapon belül, (rendes használat mellett, betartva a kezelési utasításokat) anyag vagy minta hiba keletkezik, minden kérdés nélkül cseréljük a terméket.

Termékeink 90%-a egyedi mintát tartalmaz, olyan mintákat, amikkel nem találkozol úton-útfélen, éppen ezért, mi a viccesnek titulált képeket és egyéb gagyi mintákat nem preferáljuk.

Lehetőséged van viszont, feltölteni a saját mintádat is. Ha szeretnéd, hogy rátegyük egy vászonképre, poszterre. (Erről bővebben itt olvashatsz.)

Érdemes lájkolni a Facebook oldalunkat, mivel az új mintákat elsőként mindig ott publikáljuk, így tuti nem maradsz le semmi újdonságról.

És most bátran válassz egy szuper képet vagy posztert és légy tagja a boldog vásárlóink csapatának.